Vinteren 2009/2010

At det bliver vinter er i sig selv ikke noget særligt. Det sker næsten hvert år, men som oftest er vinteren en mørk, kold og våd forlængelse af efteråret. Sådan har det i hvert fald været de sidste mange år.

Alle er enige om, at det var noget helt andet den gang man var barn – uanset hvornår det så end var. Og det kan vi voksne i familien helt klart tilslutte os. Vi har begge cyklet i skole, gennem driver så høje som huse, i 25 graders frost – og så var flyverdragten slet ikke opfundet endnu. Nutidens unge, derimod…

Denne vinter skulle imidlertid vise sig at blive anderledes end vi har vænnet os til. Og der er gode chancer for, at det bliver den eneste rigtige vinter Jens Christian kommer til at opleve som barn. Der kan nemt gå 10 år inden det sker igen, så det er bare med at nyde det i fulde drag.

Efter to måneder med sne og frost er nyhedens interesse dog ved at lægge sig, kælkebakken er ikke længere det bedste sted i hele verden, og de voksne er forresten også godt trætte af at skovle sne. Men det bliver helt sikkert en vinter, der går over i historien – og derfor skal den da også have sin egen billedside her på sitet. Mindre kan ikke gøre det.

vinter15

vinter16

vinter17

vinter18

vinter14

vinter11

vinter13

vinter12

vinter10

vinter09

vinter08

vinter06

vinter07

vinter03

vinter04

vinter05

vinter02

vinter19

vinter01