#¤+!!$* stubmarker

Så er vi igang med konkurrencesæsonen igen, efter sommerpausen. Og oh, hvilken opstart! To konkurrencer i træk, hvor A-sporet var lagt på stubmark. Af den ondsindede slags, forstås. Uden skyggen af grønt i bunden, og så tørre at det halve kunne være nok. Vi kunne ligeså godt have gået på en sivmåtte…
Resultatet blev derefter, først 1.5 point – siden blev det værre: 0.5 point!
Konklusionen må være, at Cocio ikke kan gå på stubmark. Det var der så en hel del andre, der heller ikke kunne, men det kan vi jo ikke bruge til noget.
Så der må trænes, på stub og harvet stub, og så må vi se hvordan det går næste gang. Om ikke andet, så må vi glæde os over at stubmarker er et kortvarigt fænomen. Og hurtigst muligt lade de to seneste ydmygelser glide ud i glemslens mørke, i takt med at vintersæden spirer frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *