Nu med altan

I forbindelse med et større bytten-rundt-på-værelser-projekt fandt vi ud af, at vi gerne ville have en altan. Sådan en kan man bare ringe og bestille, og så kommer den med posten – næsten. Da beslutningen var taget gik der ikke længe, før der blev foretaget diverse opmålinger, og processen kunne gå i gang. Forleden ankom den, og så var det jo spændende om den passede…

DSCN3674

Det gjorde den, og bortset fra lidt hydrauliske udfordringer med kranen, så gik det aldeles smertefrit. Endnu kan vi ikke betræde det nye vidunder, da betonen først skal hærde, men vi håber da på at kunne drikke morgenkaffe på altanen i løbet af foråret. Det kræver naturligvis at vi får sat en dør i, men det kommer jo nok en dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *