Kategoriarkiv: Diverse

Nu med altan

I forbindelse med et større bytten-rundt-på-værelser-projekt fandt vi ud af, at vi gerne ville have en altan. Sådan en kan man bare ringe og bestille, og så kommer den med posten – næsten. Da beslutningen var taget gik der ikke længe, før der blev foretaget diverse opmålinger, og processen kunne gå i gang. Forleden ankom den, og så var det jo spændende om den passede…

DSCN3674

Det gjorde den, og bortset fra lidt hydrauliske udfordringer med kranen, så gik det aldeles smertefrit. Endnu kan vi ikke betræde det nye vidunder, da betonen først skal hærde, men vi håber da på at kunne drikke morgenkaffe på altanen i løbet af foråret. Det kræver naturligvis at vi får sat en dør i, men det kommer jo nok en dag.

Ny hjemmeside

Efter i en årrække at have haft vores egen hjemmeside, har den efterhånden været vedligeholdt i et væld af værktøjer. Startende med rå HTML i Notepad, efterfulgt af Stones Webwriter (og sikkert nogle flere, som jeg ikke længere kan huske). Til sidst endte vi med at redigere siden i Word.

Tiden er nu moden til at prøve et moderne CMS, så det ikke kræver større ekspertise end højst nødvendigt at vedligeholde siden. Samtidig kan vi måske også få et lidt mere tidssvarende layout på siden – det har nemlig været stort set uændret gennem alle årene :-).

Det hele er indtil videre “under construction”, forstået på den måde, at ikke alt det gamle indhold skal leve videre. Til gengæld håber vi på, at der kommer noget nyt til, når vi altså lige får det skrevet. Foreløbig må vi leve med tomme sider sider og døde links hist og pist, mens vi øver os i at få WordPress til at makke ret

Sidens fokus vil være på vores liv og levned, og vores hunde i særdeleshed. Løst og fast kan sikkert også snige ind, og hvem ved – en skønne dag omdefinerer vi måske det hele. Vi  er her jo kun for sjov.

Velkommen til!

bangko og cocio